Ljiljan a Bosanski
No Result
View All Result
  • Login
  • Home
  • World
  • Opinion
  • Economy
  • Business
  • Culture
  • Politics
  • Lifestyle

    Top 10 TV Shows to Binge Watch During Lockdown

    Working from home is the new normal as we combat the Covid-19

    Your Blonde Hair Needs These Purple Shampoos, For Sure

    The Most Outrageous Kim Khasyian Outfits of All Time

    Fun Things You Should Do for Yourself During Self-Quarantine

    How Do You Find Love When You’re Stuck at Home?

    Trending Tags

    • COVID-19
    • Donald Trump
    • Pandemic
    • Bill Gates
    • Corona Virus
  • Tech
PRICING
SUBSCRIBE
  • Home
  • World
  • Opinion
  • Economy
  • Business
  • Culture
  • Politics
  • Lifestyle

    Top 10 TV Shows to Binge Watch During Lockdown

    Working from home is the new normal as we combat the Covid-19

    Your Blonde Hair Needs These Purple Shampoos, For Sure

    The Most Outrageous Kim Khasyian Outfits of All Time

    Fun Things You Should Do for Yourself During Self-Quarantine

    How Do You Find Love When You’re Stuck at Home?

    Trending Tags

    • COVID-19
    • Donald Trump
    • Pandemic
    • Bill Gates
    • Corona Virus
  • Tech
No Result
View All Result
Ljiljan a Bosanski
No Result
View All Result
Home RECEPTI

Istina je, priprema šubarica nije za svakoga. Ali za hrabre imamo provjereni recept

neolucky by neolucky
November 27, 2022
Reading Time: 2 mins read
0
Istina je, priprema šubarica nije za svakoga. Ali za hrabre imamo provjereni recept

RELATED POSTS

Malo su moderne ove, malo one, ali na kraju se uvijek vratimo bakinim krafnama

Probali smo Gorenjka čokolade s bijelom i Gold Lino Ladom, bolje da nismo

Ovaj ombre cheesecake s borovnicama izgleda nestvarno, no imamo provjereni recept

ISPECI biskvit, ohladi pa izreži, skuhaj kremu, hladi uz konstantno miješanje da se ne stvore grudice, eh sad je vrijeme da dodaš maslac, ali izrađeni jer – pazi! – želimo da krema bude glatka. A sad spoji te izrezane komadiće biskvita kremom, ali uredno, nemoj da sve bude puno mrvica i nemoj zaboraviti zagladiti ih izvana, pa neće na stol ići neuredne da se gosti zgražaju.

Uvaljaj ih u kokos, pa ajde, to ti je barem jednostavno, a onda ih pusti da se malo učvrsti sve skupa. Misliš da je gotovo? E nije, sad otopi čokoladu na pari i svaku šubaricu prelij s gornje strane i daj nemoj da ti curi ta glazura na sve strane, toliko truda da sada sve pokvariš – fokusiraj se!

Nema rezultata bez muke

Tako nekako bez uljepšavanja zvuči priprema slatkih malih šubarica koje nam nekad zadaju glavobolje. Priprema nije jednostavna i nećemo vam mazati oči da imamo recept koji ne traži ni trud ni vrijeme jer je to nemoguće.

Zna se kako se rade šubarice i nećemo izmišljati toplu vodu kad razgovaramo o ovim klasičnima. Izvedenice i razne varijante ne ulaze u tu priču i njima ćemo se pozabaviti nekom drugom prilikom.

Provjereni recept naše čitateljice

Na Index Receptima pronašli smo provjereni recept naše čitateljice po kojem ona šubarice peče već godinama i neizostavan su dio tacne s blagdanskim kolačima. Gdje krenuti? Prva je na redu priprema biskvita. Bjelanjke miksajte u čvrsti snijeg i dodajte mu šećer i još miksajte. Dodajte žumanjak po žumanjak i lagano miksajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte kuhanu kavu. Na kraju umiješajte sve suhe sastojke. Stavite sve u lim dimenzija 20 × 30 cm obložen papirom za pečenje i pecite na 180°C 25 minuta. Biskvit ohladite. Za to vrijeme možete skuhati kremu.

Stavite kuhati mlijeko i brašno, koje stalno miješajte do guste kreme, najbolje pjenjačom da se ne stvore grudice. Kremu ohladite i u ohlađenu dodajte maslac izmiksan sa šećerom i vanilin šećerom. Slobodno dodajte mrvicu ruma ili likera od naranče/limuna ako želite.

Biskvit izrežite okruglim kalupićem i svaki prerežite na pola tako da iz jednoga dobijete dva koja ćete spajati kremom. Svaki spojeni krug (valjak, šubaricu) namažite u sredini i bočno cijeli uvaljajte u kokos. Na kraju čokoladu otopite na pari i dodajte joj vrhnje i ulje .Kada je sve sjedinjeno, stavite glazuru po šubaricama. Ostavite da se stisne i da se one ohlade, najbolje preko noći.

To je to, šubarice su gotove i možete navaliti. Kod nas je već postao običaj da one prve nestanu, pa čak i odmah prve večeri ili već prvo jutro, tako da ove godine moramo smisliti plan kako ih sakriti od ukućana koji se očito u blizini ovih slatkih kolačića ne mogu kontrolirati. Eh, da, skoro smo zaboravili, recept naše čitateljice možete pronaći na ovom linku. Sretno s izradom!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Buy JNews
ADVERTISEMENT
ShareTweetPin
neolucky

neolucky

Related Posts

Malo su moderne ove, malo one, ali na kraju se uvijek vratimo bakinim krafnama
RECEPTI

Malo su moderne ove, malo one, ali na kraju se uvijek vratimo bakinim krafnama

February 5, 2023
Probali smo Gorenjka čokolade s bijelom i Gold Lino Ladom, bolje da nismo
RECEPTI

Probali smo Gorenjka čokolade s bijelom i Gold Lino Ladom, bolje da nismo

February 5, 2023
Ovaj ombre cheesecake s borovnicama izgleda nestvarno, no imamo provjereni recept
RECEPTI

Ovaj ombre cheesecake s borovnicama izgleda nestvarno, no imamo provjereni recept

February 5, 2023
RECEPTI

Danas za ručak brzo i lagano: Osam recepata za rižoto

February 5, 2023
Kako uvijek izmutiti savršeno čvrst snijeg od bjelanjaka
RECEPTI

Kako uvijek izmutiti savršeno čvrst snijeg od bjelanjaka

February 5, 2023
RECEPTI

Kolači stvoreni za vikend: Pripremili smo vam 20 naših najdražih recepata

February 4, 2023
Next Post
VIDEO Toyote koje spašavaju svijet dolaze iz jednog tajnog mjesta

VIDEO Toyote koje spašavaju svijet dolaze iz jednog tajnog mjesta

IZ BMW-a poručuju: Bolje je da zadržite stari auto nego da kupujete novi

IZ BMW-a poručuju: Bolje je da zadržite stari auto nego da kupujete novi

Recommended Stories

Utopljena kuća, investicija koja se vraća

Utopljena kuća, investicija koja se vraća

December 20, 2022
Što se kuha u Kataru? Ovo su najpopularnija jela, zvuče i izgledaju vrlo privlačno

Što se kuha u Kataru? Ovo su najpopularnija jela, zvuče i izgledaju vrlo privlačno

November 26, 2022
8.2 milijuna pregleda: Snimka psića koji mirno spava otopit će i najtvrđa srca

8.2 milijuna pregleda: Snimka psića koji mirno spava otopit će i najtvrđa srca

January 24, 2023

Popular Stories

  • Leo je pas koji preokreće očima i izgleda kao da mu sve ide na živce

    Leo je pas koji preokreće očima i izgleda kao da mu sve ide na živce

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Carbage run: Pogledajte kakve su olupine na četiri kotača prošle Hrvatskom

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • VIDEO Ovako se vozi Toyota GR Yaris

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Evo na što trebate misliti ako putujete s mačkom u avionu

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • CIK potvrdio rezultate opštih izbora u BiH

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
Ljiljan a Bosanski

We bring you the best Premium WordPress Themes that perfect for news, magazine, personal blog, etc. Visit our landing page to see all features & demos.

LEARN MORE »

Recent Posts

  • Ruralna Rumunija kroz objektiv bivšeg bankara
  • Majka nestalog armenskog vojnika utjehu pronalazi u umjetnosti
  • Pametna pelena šalje roditeljima upozorenje kada bebu treba presvući

Categories

  • AUTO
  • BOSNA I HERCEGOVINA
  • Business
  • CAZINSKA KRAJINA
  • CIN ČLANCI
  • Culture
  • Economy
  • Health
  • Lifestyle
  • LJUBIMCI
  • MAME
  • Opinion
  • Politics
  • RECEPTI
  • SVIJET
  • Tech
  • Travel
  • Uncategorized
  • World

© 2023 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • Home
  • Subscription
  • Category
    • Business
    • Culture
    • Economy
    • Lifestyle
    • Health
    • Travel
    • Opinion
    • Politics
    • Tech
    • World
  • Landing Page
  • Buy JNews
  • Support Forum
  • Pre-sale Question
  • Contact Us

© 2023 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?